I går var jeg godt nok tidligt oppe. Jeg skulle være i lufthavnen kl. 6.15 for at være i København kl. 8.30 til et seminar i Styrelsen for Bibliotek og Medier. Der var inviteret til seminar for Deff-konsortiets medlemmer og  de 9 største leverandører. Deff er en samarbejdsorganisation for fag- og forskningsbiblioteker i Danmark, og de arbejder med  bl.a. med licenser for e-tidsskrifter og e-bøger, som vi tegner fælles for flere biblioteker i Danmark. Det var disse leverandører, der var inviteret til at komme med oplæg, og der var stande hvor vi kunne tale med dem individuelt.

Det er altid meget spændende med disse seminarer, både fordi vi får talt med leverandørerne om deres produkter og de problemer vi evt. har med dem. Men i høj grad også fordi man møder kolleger fra andre biblioteker i Danmark. Ofte sidder der en og nogle få personer og har med administrationen af e-ressourcer at gøre på det enkelte bibliotek, så derfor er det altid meget givende at møde de kolleger fra andre biblioteker, som arbejder med det samme som en selv. Det er altid godt med erfaringsudveksling og man har som regel noget med hjem som man kan bruge.

I går var første gang man har lavet denne type seminar i Danmark, og jeg håber bestemt ikke det var sidste gang. Det tror jeg nu heller ikke det var, for alle dem jeg talte med var meget begejstrede for dagen.

Reklamer

2 meninger om “Seminar i København

  1. Det er det netop, Lene. Du kender det jo også fra dit job, ny viden og ny inspiration, kan være med til at holde gejsten og glæden ved jobbet i top.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s