Oslo 

 

 

Vi har været i Norge i weekenden. Min bror har boet i Oslo i mange år, og det er ikke fordi, at vi har besøgt dem særlig tit. Sidste år blev hans søn konfirmeret og  i år var turen så kommet til hans datter, så det er blevet til et par gange på det sidste.  Hele familien var afsted, og det var rigtig hyggeligt. Alle fætre og kusiner hygger sig rigtig meget sammen og synes, at det er dejligt at være sammen med den norske del af familien.  Den anden del af familien er fra Sverige, og dem er vi selvsagt heller ikke sammen med så ofte. Vi var enige om at vi blev nødt til at arrangere noget til næste år, for nu kommer der ikke flere konfirmationer deroppe, i og med at de ikke har flere børn.

 

 Madeleine

 

Der var ikke meget tid til at lege turister, men en tur på Karl Johan skal altså nåes, når man er i Oslo.

 

Karl Johan

 

 

Vi har haft det mest pragtfulde sensommervejr hele weekenden. På færgen sad folk og slikkede sol, en plads i sol og læ, og det føltes som højsommer, så dejligt var det.

 

På hjemturen så vi denne fantastiske solnedgang over vandet

 

 Solnedgang

Reklamer

4 meninger om “Dejlig weekend

  1. En dag vil jeg ogsaa til Norge. Sikken en soed konfirmand, i oevrigt. Hvor gammel er hun? Jeg synes hun ser noget aeldre ud end de 13/14-aarige skaevbenede unger jeg blev konfirmeret sammen med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s