Vi bor på en blind vej, der er udlagt af kommunen som privat fællesvej. Det betyder at kommunen godtnok har anlagt vej og fortov (kun i den ene side) og sat gadelygter op. Men – og så kommer den store forskel – vi skal selv afholde alle udgifter vedligehold – altså snerydning, reparation af vej og fortov og gadelys. Jeg synes, at det er rigtig smart af kommunen, som  ud over at vi naturligvis betaler vores kommuneskat som alle andre i kommunen, altså også får udgifterne til veje af denne type dækket af de beboere, der tilfældigvis bor på sådan en vej.

 

Ikke nok med det, nu er kommunen så også begyndt at sende parkeringsvagter ud for at tjekke at vi holder som vi skal på vores lille blinde vej. En nabo har lige bygget om og er nu ved at få bygget en dobbelt carport. For at genere mindst muligt, holder både de og naboen parkeret med to hjul på fortovet. Man tænker, at så kan lastbiler og andre nemmere komme forbi, og der går såmænd ikke mange på fortovet alligevel. Men det må man ikke, fy fy – 510 kroner at betale til Aalborg Kommune.

 

Jeg synes godtnok, at det efterhånden har taget overhånd. At sende parkeringsvagter ud på en fredelig, blind vej sent søndag aften, kan da umuligt være for at sikre trafik eller fodgængere, men udelukkende for at få penge i kassen i kommunen.

Reklamer

3 meninger om “Kommunens fede fidus

 1. Hol da op, Helle – det er da løgn?!? Jeg bor selv på en privat fællesvej – og er også lidt ærgerlig af netop de grunde du beskriver – men parkeringsbøde for at holde uden for sit eget hus med et par hjul oppe på fortovet, i al hensynfuldhed – dét tager da førsteprisen!

 2. Jeg håber de klager over bøden – det er da den skrappeste!
  Vi bor på en nybyggervej og kommunen (og en emsig nabo) har meget travlt med at topbelægningen på asfalden og fællesarealet skal laves færdig NU, selvom det kun er halvdelen af husene, der er bygget – flere grunde er ikke engang solgt endnu. Men så slipper kommunen jo for udgifter til denne vej…
  En genbo måtte flytte tagsten, mursten og sand på grund af dette – jeg synes det var bedre at have et godt naboforhold på vejen end ny belægning, men det ser alle desværre ikke ens på.
  Men bøder – det er da topmålet Helle 😮

 3. Du har ganske ret,Else – det er guld værd at have et godt naboskab.

  Der er allerede klaget, uden at det har nyttet. Det er bare at betale 😦

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s