Søndagsplaner

Det trækker op til mere regn, selvom det vist har regnet hele natten. Jeg synes nu også, at vi har fået nok her i sommer.

Der var planer om havearbejde idag, men det kommer vist an på vejret. Ellers må det ændres til indendørs sylsler. Der er børn, som skal være skoleklare til imorgen. Datteren klarer vist det meste selv, men der skal vist skubbes lidt til sønnen. Måske ender det med en tur til City Syd, efter nye lektiebøger og hvad der ellers skal til.

Tænk datteren skal allerede i 2. G, og sønnen starter i 8. klasse. Om jeg forstår det 🙂

 

Blå blomst

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s