Hækling og Le Mans

Jeg sidder og hækler samtidig med, at jeg ser Le Mans. Det er nu ikke fordi, det ser strålende ud for danskerne lige nu. Men nu forlyder det, at det så småt er begyndt at regne dernede, og det er måske godt nyt for Tom K. og hans Audi team. For det er jo en af  deres kompetanser – at køre i regnvejr, og så kan vi jo bare håbe at vejret eller måske fejl fra de førende Peugeuter, kan hjælpe dem lidt.

Og så venter vi altså på, at Tom kommer i bilen igen.

Jan Magnussen er desværre blevet syg, og det ser ikke for godt ud for hans hold, som langsomt er sakket længere bagud, efter at Jan forlod bilen. Det ser desværre ikke ud til at han kommer til at køre mere i dette løb – øv ..

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s