Fredagsopgaver

Jeg havde en aftale om at hente sønnen, når jeg fik fri. Han havde fået lov til at købe en PS3 for nogle af sine konfirmationspenge, og der var tilbud i El-giganten på konsol og 3 spil. To af spillene var godtnok ikke lige dem der stod på ønskesedlen, men det ene var “Grand Theft Auto”, et absolut “must have” spil. Prisen var ok, også selvom det kun var det ene spil han rigtigt ønskede sig. Da vi så kom derud, var der selvfølgelig udsolgt – kun 20 sæt havde der været og de var allerede væk.

Skuffelsen var stor, så vi måtte finde på noget. I storcenteret ligger GameStop, og de havde heldigvis også PS3, endda billigere, men så var det godtnok uden spil. Så blev der hurtigt valgt to spil, som så til gengæld begge er spil, som han meget gerne vil ha’.

 

PS3

 

Nu er vi hjemme og maskinen er installeret. Døren er lukket og der spilles. Senere kan vi måske få lov at prøve, men lige nu vil han selv.

Så skal jeg vist have en kop kaffe og strikke de sidste pinde på sommerblusen.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s