Fri fredag

eller næsten, manden skal afsted til klokken 10. Vi andre holder fri, og ungerne sover skønhedssøvn endnu.  Jeg har været på den første runde i haven, det har regnet i nat, og det er lidt køligt her til morgen. Jeg skutter mig lidt med bare tæer og kun i en lille tynd bluse.

 

Blå blomst

 

Første maskinfuld tøj er sat over, og om lidt skal jeg igang med støvsuger og gulvklud. Jeg venter nok lidt og håber at ungerne snart står op. Indtil da snupper jeg en kop kaffe og en enkelt pind eller to på strikketøjet.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

2 thoughts on “Fri fredag”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s