Himmel

 

Sikke sommerdage vi har, med flotte tegninger på himlen.  Hvide striber som hænger der hele dagen, og ikke en vind til at viske dem væk. Så skøn en dag vi havde igår, og så varmt, at vi var helt og aldeles ugidelige. Der blev slappet af og mit hoved fik lov at hvile sig, efter en dejlig fest i forgårs. Datteren og jeg var enige om, at i dag, vil vi til stranden. Så nu venter jeg på, at hun får fri fra arbejde, bilen er klar og så drøner vi til Løkken. Så kan vi også lige overraske farmor og farfar med et besøg, når det bliver kaffetid.

 

Roser

 

Jeg har vandet på terrassen, og roserne foran huset. De gror helt vildt og hold da op, hvor bliver jeg rig på roser, når de springer ud. Der er en million knopper, så nu skal jeg bare sørge for vand, så der ikke kommer lus i dem, så er den vist hjemme. Jeg har set til krydderurterne, som blev plantet ud i mindre portioner den anden dag. Der er vist forsyninger nok til hele sommern. Der er oregano, basilikum, persille og mynte, masser af mynte til Mojitos, min nye yndlingsdrink.

Krydderurter

 

Så har jeg vist også arbejdet nok idag. Ryggen har det bedre, men jeg skal passe på. En køretur kan den vist godt holde til igen, så nu må hun godt komme, det kan da kun gå for langsomt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s