Øv …

Monty og jeg har været en tur i haven. Han gider godt, når bare det ikke regner. Det er blæsende og koldt derude, så det bliver en kort tur. Jeg går ned bagerst i haven i haven op mod volden og kigger lidt. Der skal ryddes op dernede. Nogle planter skal flyttes og noget skal graves op, men først skal der vist laves en plan. Det bliver ikke idag, det er for koldt og min ryg gør ondt.

 

Margurit

 

Jeg har ondt i ryggen, – igen. Regningen efter et par travle måneder, hvor der ikke er taget tilstrækkelig hensyn til en ryg med diskusprolabs, kom i går. Jeg har mærket, at det var på vej de sidste dage, og har intensiveret rygøvelserne.

Hvorfor går man først igang med øvelserne, når det faktisk er for sent. Jeg ved jo godt, at jeg skal lave øvelserne hele tiden – for at forebygge, men det er så nemt at glemme, når det ikke gør ondt. Nu er der bestilt til ved kiropraktoren, så han kan rykke lidt i det, der ikke sidder helt som det skal.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s