Efter arbejde igår var der programsat en tur til Rold Skov, nærmere bestemt golfklubben. Der var et ærinde dernede og manden hentede mig efter arbejde. Normalt ville vi  vælge at køre ad de mange de små veje, fordi det er så smukt et landskab at køre igennem. Men vejret vr ikke ligefrem til skovtur, så vi tog motorvejen derned, og så varer det jo aldrig før man er fremme.

 

Rold Skov

 

Det er et skønt område omkring Skørping og Rold Skov, og snart skal jeg ha’ lokket familien med på en udflugt derned. Jeg har længe talt om, at vi skal ned og se de naturlige kilder – Blåkilde og Ravnkilde. Og den sjældne Fruesko, orkidéen,  som vokser vildt ganske få steder i Danmark. Vi bor jo egentlig så tæt på, og alligevel er jeg ikke sikker på, at ungerne nogensinde har set dem.

Turen gik også raskt hjemad, for hjemme ventede datteren. Der skulle handles ind, for hun og veninderne skulle stå for aftensmaden. De var inviteret til Wii-aften, og så ville de gerne lave pizza’er til hele familien. Til gengæld er vi forvist fra stuen hele aftenen 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s