Vi har brugt de sidste dage pål at finde os selv igen efter en en pragtfuld fest i søndags. Huset er næsten tilbage i rette folder, og vi er glade og veltilpasse efter en dejlig konfirmationsdag. Det var en dejlig dag, hvor Nicklas nød at være i centrum, selvom det vist indimellem også var lidt overvældende. Alt forløb som vi havde håbet, selv vejret var med os.

 

Familien

 

Det var en dejlig dag med snak og hygge på terrassen. Gæsterne var lidt inde og lidt ude, alt efter vejret, der blev snakket og grinet på kryds og tværs. Der var en skøn stemning og alle vore dejlige gæster var med til at gøre det til en uforglemmelig dag for Nicklas.

 

Der var blev holdt taler og der var lavet sange om dagens konfirmand, som strålede hele dagen.

 

Julies taleFars tale

 

Ungerne hyggede sig inde og ude. Der blev spillet bold i haven og efter to mistede bolde som røg ind til naboen, fortrak de til boldbanen. Der blev dystet i bowling og skiløb på Wii’en. Og der blev snakket og kigget på gaver.

 

Fætrene

 

Middagen i teltet forløb perfekt, der var anrettet buffet i alrummet, og maden var super. Den var leveret fra Restaurant hul19, og det var helt perfekt. Til kaffen var der hjemmelavet kransekage og nougatsnitter, og alt blev rost til skyerne.

2 meninger om “Glade dage

  1. Tillykke med Nicklas og hvor har det været dejligt at læse bagud 🙂 Jeg har haft for travlt til at komme rundt i blogland de sidste uger, men dine indlæg er jo ren festglæde. Smukt bord med herlig bordpynt og I ser bare rigtig dejlige ud 🙂

  2. Tak skal du ha’, Lene. Vi har haft en dejlig fest, og har brugt de sidste dage på at slappe, så jeg har først fået skrevet idag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s