Dejlige maj

De fleste synes vist, at maj er en pragtfuld måned. Det er forår, og træer og buske springer ud. De dejlige, lange sommeraftner som venter lige om hjørnet. Hos os er det den skønneste måned i hele året.

Begge vores børn er født i maj, så der er grund til fest.

 

Flag

 

I år er vi dog enige om at der “kun” bliver holdt en fælles fødselsdag, for konfirmationen venter jo lige om hjørnet, og så skal vi jo alle ses igen. I går var huset fyldt af glade stemmer og fødselsdagssang, og det var dejligt. Ungerne elsker familie-sammenkomster, og når nogen ikke er med, er de savnet.

Der var købt ind i rigelige mænger – og mor kom heldigvis “for tidligt”, så hun blev sat i sving med bollerne. Kagemanden havde datteren med hjem fra bageren, hvor hun havde jobbet om morgenen og manden stod for kød og pølser ved grillen. Selvom vejret ikke rigtigt kunne bestemme sig, var der indimellem dejligt på terrassen.  Der blev snakket og hygget, og vi havde en skøn dag.

 

nicklas og oliver spiller wii

  julie spiller wii

  

 

 

  

Fødselsdagsgaverne fra mor og far var spil til Wii’en. Der var næsten kamp om at komme til at lege – nu kan der køres MarioKart og der kan trænes og stås på ski – og jeg skal komme efter dig. Hold da fest, hvor vi morede os – og spørg lige om vi kommer til at bruge meget god tid med den der Wii 😀

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s