Vi havde en dejlig dag i går.

 

1-maj

 

1. maj er en helt speciel dag for os. Som unge var manden og jeg aktive i både fagforeningens ungdomsarbejde og  DSU (Danmarks Socialdemokratiske Ungdom), og vi mødte faktisk hinanden herigennem. For os er det naturligt at være politisk bevidste og have en holdning til tingene, og 1. maj er en lejlighed til at give udtryk for det.

Vi kan nok ikke helt lade være med at blande os, på de områder som er aktuelle i vores liv, og som vi føler betyder noget for os. Da børnene begyndte i skole, var det skolebestyrelsen, som jeg blev valgt ind i. Manden har været tillidsrepræsentant, har siddet i vælgerforening og sidder i handelsskolens bestyrelse. Vi har begge været domsmænd, og sådan er der er flere ting, som vi uværgerligt bliver indblandet i 🙂

 

fagforeningsgarden

 

Når vejret er så smukt som i går, er det en helt fantastisk dag. Vi mødtes med venner og familie i fagforeningsgården, inden optoget bevægede sig igennem byen, for at slutte i Kildeparken. Manden havde taget tæppe med, som han gerne ville dele med os. Så vi sad der og hyggede os i solen, og hørte taler taler og musik.  

 

indisk-dans

 

DUI Leg og Virke samlede ind til “Børn hjælper Børn” , med optræden af unge, indiske piger. Målet med med projektet er bl. a. at få flere børn til at gå i skole, og sætte fokus på seksuelt misbrug af børn og børnearbejde. Man kan læse mere om Børn hjælper børn her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s