Påskeferie

Egentlig var der dømt påskeferie allerede i går. Men jeg havde besluttet, at dagen skulle bruges til praktiske gøremål inden påskeferien. Nu er hele huset gjort rent, vasketøjskurven er tømt, og der er handlet ind.

 

Jeg har flyttet lidt rundt på vores arbejdsplads i alrummet. Nu er der plads til alle mine ting når jeg sidder og arbejder. Jeg elsker vores arbejdsbord i alrummet. Her er man midt i huset, og midt i familien. Det er her vi samles om dagen, og her kan man snakke med dem, der er i køkkenet, eller veksle et ord når børnene går forbi, mens man sidder og arbejder. Eller man kan sidde og arbejde sammen, ungerne kan lave lektier og alligevel føle at man er sammen med resten af familien. Hvis vi havde et separat kontor, ville jeg sikkert aldrig sidde derinde. Eneste minus er, at det indmellem roder, men pyt – hellere hygge end orden.

 

skrivebord3

 

Så nu er der påskeferie og ikke flere forpligtelser. Forude venter en dejlig påskefrokost, måske en tur til stranden ved Løkken eller en tur i skoven. Og så skal der laves lidt konfirmationsforberedelser, og en gudsstjeneste på mandag. Der bliver helt sikkert også tid til hygge og sofa, med bog og strikketøj.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s