Egentlig var der dømt påskeferie allerede i går. Men jeg havde besluttet, at dagen skulle bruges til praktiske gøremål inden påskeferien. Nu er hele huset gjort rent, vasketøjskurven er tømt, og der er handlet ind.

 

Jeg har flyttet lidt rundt på vores arbejdsplads i alrummet. Nu er der plads til alle mine ting når jeg sidder og arbejder. Jeg elsker vores arbejdsbord i alrummet. Her er man midt i huset, og midt i familien. Det er her vi samles om dagen, og her kan man snakke med dem, der er i køkkenet, eller veksle et ord når børnene går forbi, mens man sidder og arbejder. Eller man kan sidde og arbejde sammen, ungerne kan lave lektier og alligevel føle at man er sammen med resten af familien. Hvis vi havde et separat kontor, ville jeg sikkert aldrig sidde derinde. Eneste minus er, at det indmellem roder, men pyt – hellere hygge end orden.

 

skrivebord3

 

Så nu er der påskeferie og ikke flere forpligtelser. Forude venter en dejlig påskefrokost, måske en tur til stranden ved Løkken eller en tur i skoven. Og så skal der laves lidt konfirmationsforberedelser, og en gudsstjeneste på mandag. Der bliver helt sikkert også tid til hygge og sofa, med bog og strikketøj.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s