Sønnen skal konfirmeres i år – og i går skulle vi ud og købe tøj.

 

Først og fremmest skulle vi finde ud af, hvad han kunne tænke sig. Jakke eller vest, t-shirt eller skjorte og slips til selve konfirmationen, der er mange ting at tage stilling til, og det var ikke noget han havde tænkt særlig meget over. Til min overraskelse havde han et ønske om et lyserødt slips, og ellers endte vi med sort jakke, cowboybukser og sort skjorte.

Han er en nydelig ung mand, hvis jeg skal sige det.     

 

 

 

Tøjet til blå mandag og sko har vi endnu ikke købt. Der kommer mere af ynglingstøjet hjem i næste uge, så vi må afsted igen. Og sko – et kapitel for sig selv. Han bruger str. 44 – og ikke alle af de sko han faldt for var i den størrelse, ihvertfald ikke de butikker vi var i. Hvilket så betyder, at vi må rundt igen.  

 

Faren er bekymret for, om han overhovedet kan passe tøjet om 2 måneder, når han skal i det. Han vokser med en hulens fart i øjeblikket og er snart højere end både mor og far, som iøvrigt ikke hører til de laveste mennesker.  Nu har vi ihvertfald købt det, så må vi jo se til den tid – det kan vel byttes, hvis det skulle være.

Reklamer

2 meninger om “Konfirmationsforberedelse

  1. Flot tøj til en flot ung mand Helle 🙂 Håber ikke han vokser ud af det inden den store dag. Mon ikke dagene går hurtigt i dette forår hjemme ved jer Helle? God arbejdslyst til jer 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s