Torquay

Jeg skal til konference i Torquay i slutningen af marts, og nu er flybilletterne bestilt.  Jeg glæder mig, selvom det er en temmelig lang  rejse dertil. Først flyver vi til London, og dernæst skal vi med tog i omkring 6 timer. Det er ikke det mest centrale sted, for os der kommer fra Danmark. Men pyt …

 

torquay4

 

Torquay er en by på den sydengelske kyst i Devon, også kaldet den engelske Rivera. I det 19. århundrede blev byen en yndet badeby, berømt for sit sunde klima. Der er smukke kyststrækninger, med flotte palmer. En stor marina, med kæmpestore, lækre både. En smuk havnepromenade.

Kriminalforfatteren Agatha Christie er født i Torquay og Tv-serien Halløj på Badehotellet (Fawlty Towers) med John Cleese foregår i Torquay.

 

Jeg håber, at foråret er lidt længere fremme derover. Selvom det ligger noget sydligere end mine hjemlige himmelstrøg, kan man ikke være sikker. Sidste år var jeg derovre på samme tid, og havde kun forårsjakken med. Jeg hundefrøs, der var så koldt – faktisk koldere end herhjemme. Så i år tror jeg nok, at vinterjakken kommer med.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

1 thought on “Torquay”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s