12projekter

 

Jeg er blevet færdig med februar’s projekt, selvom jeg ikke har fået skrevet om det.  Der er faktisk 2 projekter der er blevet færdig. Falske snoninger og futter, begge til mig selv.

Falske snoninger fra Marianne Svit. En dejlig varm trøje, som er strikket i Marianne’s Supersoft, i et flot og nemt mønster. Den har været et godt fjernsyns-strikketøj, selvom det er mønsterstrik. Det er et ret nemt mønster, som er let at huske.

 

faerdig-falske-snoninger

 

 

Futterne er bare uundværlige om vinteren. De gamle var slidt op, fordi der ikke var latex-lim under. Vi har fliser i hele vores køkken-alrum, og det sider på sokker og hjemmestrikkede futter. Nu er der købt latex-lim, så de holder i lang tid.

 

mors-futter

4 meninger om “Februar projekter

  1. Sikke lækker din falske snoninger er blevet Helle 😀 Futterne ligner den slags jeg laver til niecerne – de er vilde med dem og ja latex er et must 🙂

  2. Tak skal du ha’ Tina. Det er faktisk ret nemt, de bliver selvfølgelig strikket udfra nogle størrelsesforhold, og så kan de jo strækkes en hel del, mens de stadig er våde. Disse er ikke strikket helt efter opskriften, fordi jeg gerne vil at de går lidt højere op om anklerne. Og de er blevet lidt stramme foroven, det skal ihvertfald rettes næste gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s