Jeg fik en pakke i forgårs, og den er allerede taget i brug. Nye strikkepinde fra Knitpicks, som jeg i sidste uge bestilte hos GetKnitted i England.

 

knitpicks

 

Jeg kan mærke, at de er et hit. De er så skønne at strikke med, strikketøjet glider som en drøm på de meget glatte pinde. Men det absolut bedste ved strikkepindene er den meget bløde wire. Det er en fornøjelse, at den er så blød, at jeg kan vende og dreje strikketøjet uden en stiv wire, der gør modstand. I sættet er der strikkepinde fra størrelse 3½ til 8, samt 4 forskellige længder wire. Jeg købte udover sættet pinde i størrelse 10, samt en ekstra wire. Det må være nok indtil videre, ellers kan der jo altid suppleres op.

Reklamer

4 meninger om “Nyt værktøj

  1. Jeg har også Knit Picks strikkepindene og jeg elsker dem simpelthen. De er en fryd at strikke med 😉 Rigtig god fornøjelse med dem.

  2. Det er bare saa laekkert at have noget godt vaerktoej at arbejde med. Jeg har et par enkelte saet pinde fra knitpicks og jeg er vild med dem. Jeg strikker dog ikke paa metalpinde, for det passer ikke til mine haender. Jeg faar krampe af dem!

  3. Mette og Tina – jeg er så glad for mine KnitPicks, og det er jo dejligt, at de både findes i metal og træ, så der er noget for enhver smag 🙂

  4. Helle, ja Knitpicks er simpelthen skønne at strikke med!! Jeg er hooked – det er kram 😀 Og gør strikning til en meget større fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s