Julemanden kom med en super julegave til vores familie i år. Han havde nemlig fået nøjagtig samme ide som mig 🙂 , at familien skulle have en Nintendo Wii. Det er jo ikke en almindelig spillekonsol, hvor man sidder stille i sofaen og spille diverse spil, her skal man jo bevæge sig for at spille.

Der fulgte hele 3 ekstra remotes med og 1 ekstra nunchuck, så vi kan spille alle 4. Det er helt vildt sjovt. Nicklas var helt vildt god til boksning, og Julie var ret god til bowling.

wii-spil1

 

1. juledag var der heldigvis ingen planer, så der blev spillet igennem hele dagen. Indimellem så vi en dejlig julefilm og fik småkager og lækkert konfekt. En dejlig tur langs fjorden var der også tid til. En super dag, hvor vi kun var os selv, og kunne gøre helt som vi ville.

Reklamer

2 meninger om “Wii-rkelig god gave

  1. Helle, jeg har bemærket at julemanden er glad for wii i år – niecerne fik også både konsol og masse af spil…
    Det siges at være god motion – håber I har haft en dejlig jul, selvom det også er tiden hvor savnet af dem der ikke er mere popper op…

  2. Jo tak, Else – det har været en dejlig jul, selvom vi også er kede af det. Vi har været her for hinanden og det er godt.

    Jeg tror også, at det har været en Wii-jul. Det er også alletiders maskine, som godt kan få pulsen op – skulle jeg hilse og sige.

    Jeg håber også, at I har haft en god jul 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s