Nye forsyninger

Min datter har ønsket sig dejlig varm uldtrøje, så det har jeg lovet at strikke. Der er klare ønsker til modellen, og det er naturligvis ikke muligt at finde en model, der opfylder alle disse krav. Så efter at have gennemgået samtlige Garnstudios online modeller, er hun nået frem til 3 modeller som i en kombination opfylder hendes ønsker. Så jeg skal i gang med at komponere.

Den skal strikkes i den dejligt tykke uld – Eskimo, fra Drops (Garnstudio), og jeg var bare så heldig at finde det på tilbud hos Impaz garn.
Der blev købt lidt ekstra, så der også er til en trøje til mig selv, og måske lidt mere 😉

eskimo

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s