Her er vi nu

Torsdag blev vi kaldt på hospitalet, fordi min far var uden bevidsthed og endelig fik vi ordentlig besked.
Desværre var det meget dårlige nyheder, der var spredning af canceren til den anden lunge. Der er andre diagnoser, som Lungefibrose og KOL. Min far arbejdede i tresserne på de to store arbejdspladser i Aalborg – Eternitfabrikken og Værftet. Han er en af de mange mænd i Aalborg, som i den periode var massivt udsat for asbest. De arbejdede i hvide skyer af asbeststøv, uden nogen form for personlig beskyttelse, og med store omkostninger for deres helbred.

Far har gennem et stykke tid været afhængig af ilt. Samtidig har han haft problemer med, at komme af med kuldioxiden, hvilket betyder at man faktisk ikke kan give ham ilt nok, uden at det samtidig medfører en forgiftning.

Vi mistede min far søndag morgen. Han sov stille ind, mens min mor og min bror var hos ham. Min bror ringede rundt og vi samledes om ham og fik sagt farvel.

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s