I dag har vi passet min søsters to drenge. Sønnen og de synes altid, at det er super hyggeligt når det sker. Og de er vældig gode sammen, de hygger sig altid og jer har faktisk aldrig hørt dem være på kant med hinanden.


I eftermiddag var de enige om, at de gerne ville i Friluftsbadet. Det er jo nok en af de sidste muligheder for badning i år. Og Friluftsbadet er altså super for knægte i den alder. Så vi satte næsen mod “Frilleren”. Den mindste er en rigtig vandhund, og han var i vandet næsten inden vi nåede ind. De to andre var lidt mere “pivede”, og det varede en rum tid inden de kom i. Men i kom de da tilsidst, og så var de da næsten ikke til at få op igen. Selvom der forinden var talt meget om 10 mtr. vippen, var det dog som om lysten forsvandt, da vi var der – heldigvis siger jeg.

Der var andre end os, der havde fået lyst til vand, på sådan en skøn sensommerdag. Ikke så mange som på solrig sommerdag, men alligevel.

Jeg elskede Friluftsbadet, da jeg var ung. Selvom vi boede i den anden ende af byen, tog vi cykler og knallerter og kørte derud flere gange hver sommer. Nogle gange var vi næsten ikke til at smide ud, jo det er dejlige minder der knytter sig til dette sted. Og nu er vi jo så heldige at vi næsten bor lige ved siden af, så det benytter vi os meget af.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s