Det er første gang jeg laver denne ret, og den skal ihvertfald kategoriseres som en favoritret. Vi er glade for kylling, og det er altid skønt at prøve nye opskrifter. Desværre fik jeg ikke taget billeder, men det skal jeg nok gøre næste gang jeg laver den.
Kyllingefad med bacon, ost og grønsager
4 kyllingefileter
250 gr. champignon i kvarte
1 bdt. grønne asparges i 2 cm lange stykker
1 bdt. forårsløg i 2 cm lange stykker
1 pk. bacon i tern
1 bk. frisk spinat
1 fl. Cremefine
½ pk. Cheasy friskost med løg og urter
10 cocktail tomater
salt og peber
Svits kyllingestykkerne i lidt olie og hæld dem i et ovnfast fad. Svits bacon til det er sprødt og gyldent og hæld det over kyllingen Svits derefter champignon og hæld det i et fadet. Knæk det nederste af de friske asparges og skær dem i 2 cm lange stykker sammen med forårsløg og svits det på panden, hæld det i fadet. Krydr med salt og peber. Skær cocktailpølser i halve og fordel dem ovenpå grønsagerne. Kom den friske spinat på panden med det vand der hænger ved og svits det, til det falder sammen. Krydr med salt og peber, og hæld derefter Cremefine og Pikantost ved. Rør rundt til osten er smeltet og hæld det derefter over grønsagerne. Sæt fadet i oven i ca. 15 min. Server med pasta eller ris.