Tænk dig rask

Der er mennesker, der mener at man kan tænke sig rask. Det gad jeg godt lære lidt mere om.

Igår var en rigtig møgdag, jeg arbejdede hjemme og det var da godt, skulle det vise sig. For vi var da ikke nået ret langt hen ad dagen, før jeg blev overmandet af et migræneanfald. Heldigvis var jeg jo hjemme, så jeg skiftedes til at arbejde lidt og hvile lidt.

I dag har jeg vovet mig på arbejde, selvom den stadig sidder og lurer – migrænen. Jeg er altså træt af det, måske kan jeg tænke det væk, hvis jeg prøver. Jeg prøver ….

Advertisements

Forfatter Helle Kjær

Jeg hedder Helle, jeg er 52 år og bor i Aalborg, den bedste by i Danmark. Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt i 30 år, jeg er mor til 2 skønne, voksne børn og derudover er jeg 'mor' til vores dejlige Jack Russell Anton. På min blog skriver jeg om mit helt almindelige liv ;-) Min store interesse er håndarbejde, mest strik og hækling. Senest er vævning også kommet i spil, og jeg øver mig stadig. Derudover læser jeg meget, mest krimier, men også biografier finder vej til mit natbord. Om sommeren bruger jeg meget tid i min have, og så har vi en fin lille sejljolle, som vi elsker at sejle ud på Limfjorden i. Skriv meget gerne en kommentar her på bloggen. Du må også meget gerne sende en mail til helles.havehus@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s