Jeg tror at regnen måske har besluttet sig til at komme om natten, og der skal ikke lyde et ondt ord fra mig. Det er en dejlig morgen, med solstrejf og vådt græs. Der er skyer, så måske slipper vi ikke helt for regn idag. Men ungerne får vist lov til at cykle i skole i tørvejr, så det er godt nok.

Hverdagen starter igen i dag. Sønnen starter i 7. klasse og datteren starter i gymnasiet. Specielt spændende naturligvis for hende, med ny skole, nye krav, nye lærere og ikke mindst nye venner. Men det er fedt, og hun er helt klar til at komme videre efter folkeskolen.
Sønnen starter med konfirmationsundervisning og krav om mindst en kirkegang om måneden, så det er også lidt spændende. Vi starter allerede ud på søndag med gudstjeneste og efterfølgende middag med præst og menighedsråd.

Der var hygge og feriens sidste dyst i kortspil i går aftes, og så var det ellers i seng. Tidligere end hvad ferien ellers har budt på. Det går ikke at være oppe til efter midnat, når man skal op og i skole.

Og selv om sommeren vist lige har forladt os for en tid, er blomsterne slet ikke færdige med at vise sine smukke sider …

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s